Harry Lulofs, een ondernemer in het vastgoed én de voetballerij

Harry Lulofs, een gepassioneerde ondernemer, heeft een veelzijdige carrière gekend voordat hij zijn makelaarskantoor bij De Huizenbemiddelaar begon.

Een geboren ondernemer 

Hoewel zijn diepgewortelde liefde voor voetbal al van jongs af aan aanwezig is, betrad hij de sportwereld op een onverwachte wijze. Hij werd geïntroduceerd in de voetballerij door fietsen te verkopen aan bekende voetbalspelers. Hierdoor maakte hij zijn entree in de sportindustrie en leidde het tot de plaatsing van zijn eerste speler bij voetbalclub Cambuur. 

Zijn carrière heeft zich grotendeels in de sportwereld afgespeeld, met successen in zowel Nederland als internationaal, waaronder zijn begeleiding van een speler bij Newcastle United in Manchester. Desondanks koos hij ervoor zijn expertise verder uit te breiden.

Deze beslissing leidde hem naar The Senator Group in Engeland, waar hij zich met name richtte op de verkoop van bedrijfsmeubelen in Europa. Hij was verantwoordelijk voor de verkoop in verschillende Europese landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en Italië. 

De Huizenbemiddelaar van het noorden

Sinds 2021 is Harry Lulofs actief binnen De Huizenbemiddelaar Makelaardij, een franchiseonderneming in het vastgoed met diverse filialen door heel Nederland. 

Zijn betrokkenheid bij de vastgoedsector ontstond door de activiteiten van zijn zoon. Het starten van de Friesland-vestiging was een spontane gebeurtenis die plaatsvond tijdens een bezoek aan de franchisehouder, waarbij zijn zoon een persoonlijke opdracht besprak. Tijdens dit gesprek stelde de eigenaar vast dat er nog geen vertegenwoordiging in Friesland was en nodigde Harry Lulofs uit om deze regio te vertegenwoordigen, wat hij aanvaardde. 

Samen met zijn echtgenote, een ervaren makelaar, vormt hij nu een team dat zich toewijdt aan het begeleiden van het gehele aankoop- en verkoopproces voor hun klanten bij De Huizenbemiddelaar. Daar waar gespecialiseerde expertise vereist is, schakelen zij externe deskundigen in. Niet lang na de oprichting van de Friesland-vestiging deed zich de mogelijkheid voor om de vestiging in Groningen over te nemen. Daardoor is hij momenteel verantwoordelijk voor twee actieve filialen binnen de organisatie.

Wesley Sneijder Foundation

Harry Lulofs vervult niet alleen zijn functie als vastgoedmakelaar, maar hij is tevens actief betrokken bij de Wesley Sneijder Foundation.

Het voornaamste doel van de foundation is bijstand te verlenen aan mensen met beperkte financiële middelen. Opbrengsten, zoals die van benefietavonden, worden aangewend om bijvoorbeeld kinderen de mogelijkheid te bieden om kosteloos te ontbijten op de club, of om de contributie te dekken voor ouders die dit anders niet kunnen bekostigen. 

Harry Lulofs is nauw betrokken bij alle facetten van de foundation en beschouwt deze inzet als een manier om zowel de sport te ondersteunen als iets terug te geven aan de samenleving. Voor hem is de combinatie van zijn betrokkenheid in de voetbalsector en de vastgoedbranche een harmonieus samenkomen van zijn passie en bekwaamheid. Het vormt een perfecte balans die naadloos aansluit bij zijn vaardigheden, zijn eigen bedrijf en zijn persoonlijke interesses.